Mare fan fryslan

Capaciteit: 41 nacht- en 85 daggasten    Telefoon: 0031 6 54771322  E-mail info@marefanfryslan.nl

MTB weekend Mannen en vrouwen (verlengd Weekend)

MTB weekend Mannen en vrouwen (verlengd Weekend)

Een actief afwisselend weekend op het land en op het water, een mooie combinatie. Vanaf Enkhuizen zeilen we richting den Oever. In de bossen bij Den Oever is een MTB route waar je uit kan leven na een dag op het water. Zeker na deze dag zeilen en fietstocht ben je lekker moe en kun je ontspannen in de jacuzzi of op één van de gezellige plekken aan boord van het schip.

Zondag steken we over naar Texel en meren af in de haven van oudeschild. Het eiland is groot en heeft veel leuke fietspaden voor MTB’s die je zonder een gids niet snel ontdekt. Een gids neemt jullie mee over het eiland en zorgt voor een afwisselende fietstocht langs, bos, duinen, landerijen en langs lokale gezellig heden. Dit arrangement is geheel voorzien van goed eten bereid door onze scheepskok, hij zal jullie zeker verwennen met lekkernijen. De laatste dag staat er een zeiltocht op de planning waarbij je van de elementen van de natuur kunt genieten. Ben je nog

niet uitgefietst? Dan kun je vanaf den oever de fiets pakken en een mooie route door de polder fietsen terug naar de haven van Enkhuizen.
Het weekend wordt afgesloten aan boord van het schip met een koffie/thee en zoetigheden, in de haven van Enkhuizen.

Arrangement inclusief:

Volledige verzorging eten door de scheepskok
3 overnachtingen aan boord
3 zeiltochten
1 mtb tocht met gids
1 mtb tocht naar eigen wens
(huurfiets 50 euro extra)
MTB Films aanwezig

€ 250,- (bij 41 personen)