Mare fan fryslan

Capaciteit: 41 nacht- en 85 daggasten    Telefoon: 0031 6 54771322  E-mail info@marefanfryslan.nl

Paasweekend zeilen

Paasweekend zeilen

3 april tot en met 6 april 2015.
In het paasweekend heb je weer even tijd voor jezelf en wat past er niet beter bij dan een heerlijk weekend erop uit?! Op de Mare fan Fryslân stap je uit de dagelijkse dingen maar in een totaal andere wereld. Vrijdag 3 april scheep je in om 20:00 uur en ontvangen we de groep met haring en

korenwijn. Zoek een kamer en neem nog een borrel want we gaan er eerst op uit voor een stads /kroegen wandeling.

Deze wandeling voert je langs historische panden van Harlingen en hierdoor leer je de gezellige sfeer van Harlingen echt kennen! Op Zaterdag ochtend gaan de trossen los en zeilen we richting Terschelling. In de namiddag zullen we aankomen op het prachtige eiland en wacht een gids jullie op voor een historische wandeling door West Terschelling. Hier ontdek je de historie van dit eiland wat je zal inspireren om het eilandleven te ervaren. Terug van de wandeling staat er een heerlijk diner te wachten aan boord want ook in de avond valt er genoeg te beleven op het eiland. Het is tijd voor een landrover GPS-dropping, spannend! Want met de schittering van de brandaris ziet het eiland er weer heel anders uit. Dit sluiten we af met een kampvuur op het strand.
Zondag ochtend staat er een heerlijk uitgebreid paas ontbijt voor jullie klaar die voor genoeg energie zorgt voor een avontuurlijke dag op het eiland. Hup op de fiets richting Paal 8 en daar mag je zelf aan het roer van een heuse blokart! Dit is echt geweldig want jij bent de baas samen met de wind over je snelheid, een geweldige ervaring! Daarna is het tijd om zelf het eiland te beleven, van gezellige dorpjes tot oneindige rust op de boschplaat, alles is mogelijk! Na deze dag kun je heerlijke napraten tijdens het diner aan boord. Maandag ochtend eerst nog even de benen strekken maar dan moeten we toch echt terschelling uitzwaaien voor dit onvergetelijke weekend! Het eiland wordt steeds kleiner maar Harlingen komt inzicht! Na dit weekend heeft iedereen weer genoeg energie voor de komende tijd.

Het arrangement bestaat uit:

3 x ontbijt
2 x lunch aan boord
2 x diner
Land rover gps dropping
blokarten
Culterele wandeling met gids West Terschelling
Kroegen tocht route Harlingen
1 dag Fietshuur
3 overnachtingen in comfortabele scheepshutten.
Indien er kinderen meegaan zijn er speciale kinderactiviteiten aanwezig.

Vanaf € 280,- pp (bij 41 personen)

Download folder: Paasweekend Terschelling