Mare fan fryslan

Capaciteit: 41 nacht- en 85 daggasten    Telefoon: 0031 6 54771322  E-mail info@marefanfryslan.nl

Sportief zeil en golf arrangement

Sportief zeil en golf arrangement

Een zeiltocht in combinatie met golven op de Pitch en Putt baan in Koudum zorgt voor een afwisselend weekend. Op vrijdag avond is er een borrel zodat iedereen elkaar rustig kan
spreken. Zaterdag is er ruim tijd voor uitgebreid zeilen maar aan het einde van de dag zal er toch even een balletje geslagen worden.

De zeiltocht begint in Enkhuizen en met een oversteek over het ijselmeer eindigen we in de zuidwest hoek waar de gaasterland expres de groep zal ophalen. U wordt naar de Pitch en Putt baan gebracht, maar niet zonder een kleine rondrit langs bos, meren en pittoreske dorpen. Op de Pitch en Putt baan wordt u ontvangen met een berenburgje, een typisch fries drankje. Na een korte instructie kan het partijtje golf beginnen. Wanneer alle holes zijn gehaald staat er een barbeque met borrel klaar en zullen de prijzen worden uitgereikt. In de avond kunt u weer aan boord van de Mare fan Fryslân gezellig na borrelen. Op zondag ochtend zullen we de haven verlaten en zeilen we terug naar Enkhuizen. Rond de middag meren we af en is dit bijzondere weekend alweer ten einde. Succes verzekerd met dit arrangement!

Arrangement is inclusief
2 overnachtingen in de luxe hutten
2 zeildagen van en naar de golfbaan
complete verzorging van eten
bijzonder vervoer naar de pitch en putt baan
Golven op de pitch en putt baan inclusief borrel en bbq

€ 253,- (bij 41 personen)