Mare fan fryslan

Capaciteit: 41 nacht- en 85 daggasten    Telefoon: 0031 6 54771322  E-mail info@marefanfryslan.nl

Vergader arrangement

Vergader arrangement

Zakelijke klanten kunnen aan boord van de Mare fan Fryslân onbezorgd vergaderen. Dit arrangement wordt afgewisseld met ontspanning, lekker eten, drinken en business. U en uw collega’s worden ontvangen met een haring en korenwijn, een scheepse binnenkomer.

Deze vrijdag avond is een ontspannen avond waarbij u en uw collega’s kunnen bij praten onder het genot van een hapje en een drankje. De hotelkamers bevinden zich beneden in het schip, dus na de borrel kun je onbezorgd en comfortabel slapen in de luxe scheepshutten. De kamers zijn uitgerust met heerlijke boxspring bedden, douche en toilet ensuite, stopcontacten waar uw laptops, smartphone of tablet opgeladen kunnen worden. Zaterdag ochtend beginnen we de dag met een uitgebreid ontbijt in de ruime eetzaal. Dan is er tijd voor een korte introductie voor de dagplanning en zullen we al snel de haven verlaten. Eenmaal op het ijselmeer zetten we de zeilen en is er rust aan boord. Een mooi

moment om te starten met de vergadering of teambuildings activiteit. Tussen de bedrijven door kan iedereen genieten van een prachtige ervaring, zeilen op dit grote zeilschip. De dag wordt compleet verzorgd met lekker eten en drinken. In de namiddag, wanneer we een haven zijn binnen gevaren, staat er een rondwandeling op het programma. Even de benen strekken en een stukje cultuur meepakken. Na deze stadswandeling staat het diner klaar. De avond kan ingedeeld worden naar wens. De laatste dag van het weekend zeilen we weer terug naar de haven waar we vandaan komen. Onderweg zorgt de kok voor lekkers er kan de vergadering afgesloten worden. In de middag meren we weer aan en is dit weekend ten einde. Na dit weekend zitten u en uw collega’s weer op één lijn.

Arrangement is inclusief:
Volledige verzorging van eten en drinken
(koffie, thee, bier, wijn, frisdrank en sap)
Beamer en flip over
2 overnachtingen in de luxe scheeshutten
2 zeildagen
stadswandeling

€ 310,- (bij 41 personen)