Mare fan fryslan

Capaciteit: 41 nacht- en 85 daggasten    Telefoon: 0031 6 54771322  E-mail info@marefanfryslan.nl

Vriend(innen)en arrangementen

Whisky Proeverij  

In dit weekend staat Whisky en heerlijk eten centraal. Wanneer u aan boord komt ruikt u de heerlijke whisky geuren al. Uw gastheer van Slijterij de Dijk Enkhuizen zal u veel vertellen over de soorten whisky en u kunt tijdens deze avond 6 verschillende soorten proeven. Ook in de scheepsbar staan verschillende soorten whisky die u kunt proberen tijdens de zeilreis. Op zaterdag zullen we een oversteek maken met gehesen zeilen naar Stavoren. Van oudsher een oud stadje aan zee, het stadje ademt geschiedenis. Dat zult u ontdekken tijdens de wandeling richting de Stadsboerderij de koebrug. Uit de naam valt al veel te herleiden en ook deze boerderij kent zijn geschiedenis, maar dat het een restaurant is, zal misschien een verassing zijn.

Lees meer »


Dames weekend

Ook eens zin in tijd voor jezelf en vrouwen onder elkaar? Dat kan met dit leuke en gezellige dames weekend. We maken het meteen gezellig op vrijdag avond met een kledingruil party en heerlijke tapas hapjes.

Lees meer »MTB weekend Mannen en vrouwen (verlengd Weekend)

Een actief afwisselend weekend op het land en op het water, een mooie combinatie. Vanaf Enkhuizen zeilen we richting den Oever. In de bossen bij Den Oever is een MTB route waar je uit kan leven na een dag op het water. Zeker na deze dag zeilen en fietstocht ben je lekker moe en kun je ontspannen in de jacuzzi of op één van de gezellige plekken aan boord van het schip.

Lees meer »


MANNENWEEKEND

Nu is het tijd voor de mannen, of het nou een vrijgezellenweekend of gewoon weereven ouderwets mannen onder elkaar. Met dit weekend arrangement moet dat zeker lukken. Want eenmaal aan boord van dit grote zeilschip gaat de tap open en met bier en een lekkere snacks gaat dit mannenweekend los!

Lees meer »WANDEL ARRANGEMENT

Met familie, vrienden of collega’s een actief weekendje weg? De Mare fan Fryslân biedt een leuk wandel arrangement aan. Op vrijdag avond wordt er gewandeld in de nabije omgeving van de haven Enkhuizen. Het is een verrassende wandeltocht die wordt afgewisseld met cultuur en natuur.

Lees meer »


CULINAIR

Op vrijdag avond staat uw gastheer klaar met heerlijke wijnen. Tijdens deze wijnproeverij wordt er dieper ingegaan op de achtergrond van de wijnen en de verschillende smaken. Het wordt een gezellige avond waar vooral uw smaakpappillen heel blij van worden.

Lees meer »